Πρόγραμμα Υποτροφιών 2017-2018

Για τον νέο κύκλο σεμιναρίων 2017-2018 θα δοθούν 2 υποτροφίες.
Η πρώτη αφορά το Εργαστήριο Δημιουργικής Φωτογραφίας 1 και η δεύτερη το Εργαστήριο Δημιουργικής Φωτογραφίας 2.Οι υποτροφίες αυτές καλύπτουν πλήρως τα έξοδα αυτών των σεμιναρίων που ξεκινάνε τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται τέλη Μαΐου

YΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 1

Απευθύνεται σε αρχάριους που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη φωτογραφική τους εκπαίδευση. Ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να στείλει σε ψηφιακή μορφή μέχρι 15 φωτογραφίες χωρίς την δέσμευση κάποιας θεματολογίας.

Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο….
http://vassilisgerontakos.com/εργαστηριο-δημιουργικησ-φωτογραφιασ/

YΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2

Απευθύνεται σε όσους έχουν τη βασική τεχνική και θεωρητική κατάρτιση και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους καθώς και την εξέλιξη του φωτογραφικοὐ τους έργου. Ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να στείλει σε ψηφιακή μορφή μέχρι 15 φωτογραφίες χωρίς την δέσμευση κάποιας θεματολογίας.

Δείτε περισσότερα για το σεμινάριο….
http://vassilisgerontakos.com/εργαστηριο-δημιουργικησ-φωτογραφια-2/

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση μόνο για ένα από τα δύο προγράμματα υποτροφιών.
Οι φωτογραφίες που θα στείλει ο υποψήφιος θα πρέπει να αποτελούν πνευματική δημιουργία και ιδιοκτησία του υποψήφιου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει με e-mail στο wassily.ge@gmail.com στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του υποψήφιου καθώς και το σεμινάριο που επιθυμεί να υποβάλει συμμετοχή, ενώ κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι σε jpeg μορφή, 72dpi με μέγιστη διάσταση της μεγαλύτερης πλευράς τα 2000 pixels .H αποστολή του υλικού θα πρέπει να γίνει ως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν στην παρουσίαση των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί στο Boozecooperativa (Κολοκοτρώνη 57) την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 20:00

e-mail wassily.ge@gmail.com