Οι Φωτογραφίες μου!

Ένα εργαστήριο που συνδυάζει την φωτογραφία με το παιχνίδι και την εικαστική δημιουργία. Σχεδιασμός: Βασίλης Γεροντάκος Υλοποίηση: Βασίλης Γεροντάκος & Μαρία Ζυγούρη

15 Φεβρουαρίου, Το Φωτογραφικό Παράθυρο. Τα παιδιά εξοικειώνονται με την φωτογραφική μηχανή και την διαδικασία της φωτογράφισης. Μέσα από το παιχνίδι κατανοούν έννοιες όπως το κάδρο και η οπτική γωνία του φωτογράφου.

22 Φεβρουαρίου, Παρατηρητές του κόσμουΤα παιδιά βλέπουν αρχικά φωτογραφίες σημαντικών φωτογράφων σε εικονογραφημένα κόμικ για να εξοικειωθούν με την φωτογραφική εικόνα και στη συνέχεια, φωτογράφους που αναπαριστούν τον κόσμο με ένα παιδικό πνεύμα.

7 Μαρτίου, Φανταστικά ζώα και αντικείμεναΤα παιδία κάνοντας κοντινές λήψεις αντικειμένων, δημιουργούν φανταστικά ζώα και αντικείμενα με ζωγραφική και κολλάζ.

14 Μαρτίου, Φανταστικές ιστορίεςΤα παιδιά χωρίζονται σε 2 ομάδες. Μέσα από το παιχνίδι η κάθε ομάδα  δημιουργεί την δική της ιστορία και καλούνται να τις αναπαραστήσουν με φωτογραφίες που είναι εφικτό να γίνουν στον χώρο που παρευρίσκονται.

Σάββατο, 12:30-14:00 και στις 14 Μαρτίου στις 14:00-15:30 [4ος όροφος]

Συνολικό κόστος συμμετοχής: 45€ / Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 15€

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: education@thf.gr ή με fax: 210-3611647 καθώς και να έχει γίνει προαγορά.